Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που εξετάστηκε κι από τον ΠΑΟΚ, Γκιλιέρμε Αράνα, βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Αταλάντα με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη.
Ο Γκιλιέρμε Αράνα δεν χωρούσε στη Σεβίλλη, ενώ στα μέσα Ιουλίου είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ - μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τον Φάμπιο Κοεντράο - ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.
Τελικά ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα συνεχίσει στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ βρίσκεται κοντά στο δανεισμό από την ομάδα της Ανδαλουσίας στην Αταλάντα. Μάλιστα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Αράνα θα πετάξει άμεσα για το Μπέργκαμο, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.
Ο Γκιλιέρμε Αράνα ξεκίνησε από την Κορίνθιανς και τον Ιανουάριο του 2018 οι νερβιονένσες των απέκτησαν από την ομάδα του Σάο Πάουλο αντί 11.000.000 ευρώ. Η Αταλάντα έχει εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.