"Κοιμόμουν με τη μητέρα μου μέχρι τα 17"

Close
"Κοιμόμουν με τη μητέρα μου μέχρι τα 17"

Ο Πέπε σε συνέντευξή του στην Tribuna Express αποκάλυψε ότι μέχρι την ηλικία των 17 και πριν ταξιδέψει στην Πορτογαλία κοιμόταν με τους γονείς του.

Συνέντευξη στην πορτογαλική σελίδα Tribuna Express παραχώρησε ο Πεπέ. Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο προέβη και σε μία αστεία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν είναι κακομαθημένος υποστήριξε ότι μέχρι τα 17 κοιμόταν με την μητέρα του.

"Μέχρι να έρθω στην Πορτογαλία στην ηλικία των 17 κοιμόμουν με την μαμά μου, έτσι νομίζω πως ήμουν κακομαθημένος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτό δεν θα άρεσε στον πατέρα του: "Ήμουν ήδη μεγάλος και κοιμόμουν με τους γονείς μου. Οπότε φαντάζομαι ότι δεν άρεσε στον πατέρα μου. Πριν από κάποιες μέρες μιλούσα με την μητέρα μου και μου και μου είπε ότι μου άρεσε να πειράζω τα μαλλιά της. Της είπα ότι ίσως ήξερα ότι θα ήμουν μακριά από αυτήν για αρκετό καιρό".

Ο Πέπε είναι γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ωστόσο ερωτηθείς για τα πεθερικά του, υποστήριξε ότι εκτός των γηπέδων δεν είναι κακός, αλλά ευγενικός.

"Η γυναίκα μου μού έδωσε σταθερότητα και δύο όμορφες κόρες. Θέλω να πιστεύω ότι τα πεθερικά μου με συμπαθούν. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι κακός, αλλά εκτός γηπέδου είμαι ευγενικός" σχολίασε ο Πέπε.

sport24.gr