Κόκκινη κάρτα γιατί έσφιξε δυνατά το χέρι του διαιτητή!

Κόκκινη κάρτα γιατί έσφιξε δυνατά το χέρι του διαιτητή!

Ρεσιτάλ διαιτησίας στο Ισραήλ, όπου ο ρέφερι της αναμέτρησης Χάποελ Ιερουσαλήμ - Χάποελ Μπερ Σεβά απέβαλλε παίκτη των φιλοξενούμενων επειδή… του έσφιξε πολύ δυνατά το χέρι!

Μοναδικές στιγμές μετά το τέλος της αναμέτρησης Χάποελ Ιερουσαλήμ - Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, με τον Χατέμ Αμπντ Ελχαμέντ να παίρνει μία από τις πιο περίεργες κόκκινες κάρτες όλων των εποχών.

Ο μέσος της Χάποελ Μπερ Σεβά πήγε να σφίξει το χέρι του διαιτητή κι αυτός μετά την χειραψία του έδειξε κόκκινη κάρτα εξαγριώνοντας τους συμπαίκτες του.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Λίραμ Λιάνι έγραψε ότι τον απέβαλλε διότι του έσφιξε το χέρι πολύ δυνατά, ενώ πρόσθεσε ότι και το βλέμμα του ήταν πολύ απειλητικό, κάτι που τον έκανε να του δείξει την κόκκινη κάρτα!

sdna.gr