Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά στην Αλ Νασρ με μυθικό συμβόλαιο!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά στην Αλ Νασρ με μυθικό συμβόλαιο!

Σύμφωνα με την Marca ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σύμφωνα με την Marca είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που θα ήθελε από ομάδες που συμμετέχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα και έτσι δεν αποκλείεται να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων του.

Κάπου εκεί μπαίνουν στην εξίσωση τα τρελά λεφτά που μπορούν να του προσφέρουν κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ φέρεται να είναι εκείνοι που του έχει στρώσει χαλί με πετροδόλαρα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

asdfgewt

Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα μπορεί κάποια άλλη ομάδα να το κοντράρει και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες) κοντά στα 500 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μένει να δούμε εάν θα απαντήσει θετικά.

sdgsrt

sport24.gr