Λειψία/ Έκανε τα δύσκολα… εύκολα! (Στιγμιότυπα)

Close
Λειψία/ Έκανε τα δύσκολα… εύκολα! (Στιγμιότυπα)

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Λειψία πάτησε το πόδι στο γκάζι και φιλοδώρησε με τεσσάρα την Κολωνία (2-4) που δεν μπορούσε να βρει αντίδοτο στις επιθετικές ορέξεις της αρμάδας του Νάγκελσμαν.

Μακριά από το σπίτι της αισθάνεται πολύ καλύτερα, παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα, βρίσκοντας περισσότερους κενούς χώρους. Η Λειψία αιφνιδιάστηκε στην έδρα της Κολωνίας, όταν έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό από τον Κόρντομπα, όμως από εκεί και μετά πάτησε το πόδι στο γκάζι και έφυγε νικήτρια με μία ηχηρή τεσσάρα, που την επανέφερε στην τρίτη θέση.

Μία κεφαλιά του Σικ (17’, 1-1) επανέφερε άμεσα τις ισορροπίες, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να φτάνει σε σκορ ανατροπής (1-2) πριν βγει το ημίχρονο με σκόρερ τον Νκουνκού.

Ένα βολέ του τερματοφύλακα Γκουλάτσι ήταν σαν ασίστ στον Βέρνερ που έφυγε μόνος του και πλάσαρε εύστοχα για το 1-3 (50’), όμως ένα μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Μοντέστ (55’) έβαλε προσωρινά την Κολωνία ξανά στο παιχνίδι.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε δύο λεπτά αργότερα όμως, με καλά ζυγισμένο σουτ του Ντάνι Όλμο (57’), με την Λειψία να κρατάει ως το τέλος το 2-4 και να δείχνει πως έχει τον τρόπο να επιβάλλει την ανωτερότητά της σε τέτοια παιχνίδια.

sdna.gr