Λιντς: Αποφασίζει στο τέλος της σεζόν για το μέλλον του ο Μπιέλσα

Close
Λιντς: Αποφασίζει στο τέλος της σεζόν για το μέλλον του ο Μπιέλσα

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα ανακοίνωσε πως θα πάρει την απόφαση για το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Λιντς ή αν θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.
 
Ο Μπίελσα έφτασε το 2018 στη Λιντς και οδήγησε την ομάδα Γιορκσάιρ στον τίτλο του Πρωταθλήματος στην σεζόν 2019-20, εξασφαλίζοντας την άνοδο της στην Premier League για πρώτη φορά από το 2004.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του με τα «παγώνια» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με άλλες περιπτώσεις έως ότου ολοκληρωθεί η δουλειά μου με την Λιντς. Εάν το κλαμπ χρειάζεται απάντηση πριν από το τέλος της σεζόν, θα απαντήσω πριν από το τέλος της σεζόν. Αλλά αν συμβεί αυτό, θα αφιερώσω χρόνο για να τους πω ότι θα πρέπει να εξετάσουν τι θα συμβεί στο τελευταίο μέρος της σεζόν.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να η διοίκηση να μου πει "εντάξει, θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν", ή μπορεί να μου πει "όχι, πρέπει να το επιλύσουμε πριν από το τέλος της σεζόν".  Αν χρειάζονται απάντηση πριν από το τέλος της σεζόν, τότε θα την δώσω αλλά θέλω να μιλήσω στο τέλος».

gazzetta.gr