Χέντερσον - Λίβερπουλ: «Ετοιμος τη νέα σεζόν»

Close
Χέντερσον - Λίβερπουλ: «Ετοιμος τη νέα σεζόν»

O Tζόρνταν Χέντερσον θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του τη νέα σεζόν. 

Ο αρχηγός θα είναι αυτός που θα σηκώσει στον ουρανό του «Άνφιλντ» την κούπα της Premier League, παρά το γεγονός πως δεν θα παίξει σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Λίβερπουλ λόγω τραυματισμού! Ο Τζόρνταν Χέντερσον με ένα γράμμα εξηγεί τα πάντα στους φίλους των Reds! 

«Δυστυχώς θα χάσω τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού μου στο γόνατο. Ωστόσο, η αποθεραπεία μου θα ξεκινήσει σύντομα, ώστε να επιστρέψω στη δράση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στόχος μας είναι να είμαι 100% έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Δεν θα ήθελα να κλείσει η φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά δεν αναιρεί την εκπληκτική χρονιά που κάναμε ως σύλλογος τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους βοηθήσω στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν  για να κλείσουν τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασής σας. Και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ώστε να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται».

gazzetta.gr