Η Λίβερπουλ έφτιαξε ντοκιμαντέρ για τον Φιρμίνο!

Η Λίβερπουλ έφτιαξε ντοκιμαντέρ για τον Φιρμίνο!

Με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν, τον Σαντιό Μανέ να δέχεται με χαρά να μιλήσει για εκείνον, τον Χέντερσον να στέκεται στο χαμόγελο που πάντοτε φώτιζε κάθε μέρα στη Λίβερπουλ και τους γονείς του να στέκονται στα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποθεώνεται και αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η Λίβερπουλ για να τον αποχαιρετήσει!  

Ο Βραζιλιάνος έκλεισε τον τεράστιο και γεμάτο επιτυχίες, τρομερές στιγμές, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, κύκλο του στους «κόκκινους».

Τα χρόνια που θήτευσε στην ομάδα του λιμανιού ήταν τέτοια που περιελάμβανε... άλματα εξέλιξης για το κλαμπ στην εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποκαλύπτει πως τον ήθελε από την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ!

Ο Χέντερσον στέκεται στον τρόπο με τον οποίο ο Φιρμίνο έλαμπε καθημερινά στις προπονήσεις και μετέδιδε θετική ενέργεια, φυσικά γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην... τρομακτική τριπλέτα που απάρτιζε με τους Σαλάχ και Μανέ, με τον Σενεγαλέζο να είναι παρόντα στις κουβέντες!

Στην γενέτειρα του Μπόμπι ο αντίκτυπος της καριέρας του είναι τεράστιος με τα παιδιά να ονειρεύονται μια πορεία παρόμοια με τη δική του στα γήπεδα, ενώ, οι γονείς του εξηγούν όσα δύσκολα κλήθηκε να ξεπεράσει ο... Senor για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Απολαύστε τα βίντεο που ετοίμασαν οι «κόκκινοι»:

england365.gr