Η... μισή Αγγλία θέλει τον Τουράμ

Η... μισή Αγγλία θέλει τον Τουράμ

O Μάρκους Τουράμ πραγματοποιεί τρομερή σεζόν στην Bundesliga προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Για τον 25χρονο Γάλλο επιθετικό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για μετακίνησή του στην Μπάγερν, ωστόσο στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνουν και ομάδες από την Αγγλία.

Ήδη η Τότεναμ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον γιο του Λιλιάν Τουράμ, ενώ για την περίπτωσή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ.

Ο Μάρκους Τουράμ σε 17 εμφανίσεις με την Γκλάντμπαχ την φετινή σεζόν έχει σκοράρει 13 γκολ, ενώ μετράει και 4 ασίστ, με την περίπτωσή του να γίνεται ελκυστικότερη για τους υποψήφιους... μνηστήρες δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι

sdna.gr