Κλοπ σε παίκτες: "Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε εδώ. Δεν θα υπάρξουν τιμωρίες"

Close
Κλοπ σε παίκτες: "Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε εδώ. Δεν θα υπάρξουν τιμωρίες"

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ κατανοεί τις ανησυχίες των ποδοσφαιριστών

Στην Premier League έχουν αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες ομαδικές προπονήσεις όπου οι παίκτες ακολουθούν ένα αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο, με την ελπίδα όλων των εμπλεκομένων να είναι πως θα μπορέσουν να εμφανιστούν ξανά στα γήπεδα -έστω και χωρίς θεατές στις εξέδρες- στα μέσα Ιουνίου.

Υπάρχουν βέβαια και ποδοσφαιριστές που φοβούνται για την υγεία τους καθώς και για αυτήν αγαπημένων τους ατόμων, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δείχνει να συναισθάνεται απόλυτα τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις τους μέσω δηλώσεων που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sport.

"Πριν αρχίσουν οι προπονήσεις, είπα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου: 'Είστε εδώ με ελεύθερη βούληση, δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Συνήθως υπογράφετε ένα συμβόλαιο και οφείλετε να είστε εδώ όταν το λέω εγώ, όμως σε αυτή την περίπτωση μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να είστε εδώ.

Δεν θα υπάρχουν τιμωρίες, είναι απόφαση δική σας και θα την σεβαστούμε 100%'. Στην πρώτη προπόνηση έφτασα φορώντας τη φόρμα μου και αισθάνθηκα σαν να ήμουν αστυνομικός", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, και συμπλήρωσε:

"Ήταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα να επιστρέψω στη δουλειά και να τους δω όλους, ήταν πολύ ωραίο. Υπήρχαν ηδη 10 παίκτες, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των 5 παικτών, που έκαναν προπόνηση σε διαφορετικά γήπεδα και σε απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Οι παίκτες μου είχαν το μεγαλύτερο διάστημα απραξίας από κάθε άλλη φορά στη ζωή τους, σχεδόν εννέα εβδομάδες ενώ έχουν συνήθως δύο. Θα πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, αν και οι πρώτες εντυπώσεις μου από τις προπονήσεις είναι θετικές".

aek365.gr