Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε Ζότα ως το 2025

Close
Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε Ζότα ως το 2025

Η μεταγραφική αντεπίθεση συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά την απόκτηση του Τιάγκο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντιόγκο Ζότα από τη Γουλβς έναντι 43 εκατ. ευρώ.

Επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025! 

Ο Πορτογάλος σταρ της Γουλβς βρισκόταν ένα βήμα από το «Άνφιλντ» τις τελευταίες ώρες και οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτησή του έναντι 43 εκατ. ευρώ από τους Λύκους!

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή των Reds μέσα σε μόλις δύο μέρες μετά την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα και τρίτη συνολικά, αν προσθέσει κανείς και αυτή του Κώστα Τσιμίκα το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς για τους λόγους που η Λίβερπουλ προχώρησε στην απόκτησή του, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε: «Ω θέε μου, για πολλούς λόγους. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολλές επιλογές στο πώς θα τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι 23 χρονών, ακόμη πολύ μακριά από το να αποτελεί ''ολοκληρωμένο άρθρο'', έχει τρομερή προοπτική. Διαθέτει την ταχύτητα, μπορεί να παίζει συνδυαστικά, να αμύνεται, να πασάρει.

Τον γνώρισα μαζί με την κοπέλα του. Πολύ καλοί, μιλούν πολύ καλά τα αγγλικά. Το ήξερα από πριν βεβαίως, προφανώς και είχαμε μιλήσει παλιότερα και είναι πολύ ωραίο και έξυπνο άτομο. Θα ταιριάξει ιδανικά με την ομάδα»

 
gazzetta.gr