Μίλνερ για Κλοπ: «Είναι αυτό που βλέπετε, δεν αλλάζει μπροστά στις κάμερες»

Close
Μίλνερ για Κλοπ: «Είναι αυτό που βλέπετε, δεν αλλάζει μπροστά στις κάμερες»

Άνθρωπος με ένταση που ζει κάθε στιγμή αλλά και που ξέρει απόλυτα πως να διαχειριστεί καταστάσεις, είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Μίλνερ ξεκαθαρίζοντας πως ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, είναι... αυτό ακριβώς που βλέπει ο κόσμος.
 
Ο Kloppo είναι από τους πιο ιδιαίτερους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γνωρίζει πολύ καλά τη βαθύτερη σημασία του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, σέβεται τους πάντες, είναι από τους πιο παθιασμένους στο χώρο και όπως ανέφερε ο Μίλνερ, όταν χοροπηδάει στην άκρη του πάγκου, δεν το κάνει... για τις κάμερες.

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος, αυτό ακριβώς είναι ο Γιούργκεν. Είναι ειλικρινής με τους ποδοσφαιριστές του και ζει την κάθε στιγμή. Μπορεί να είναι στον πάγκο και να χοροπδάει συνέχεια από ένταση. Θέλει να το ζει. Η ενέργειά του μας βοηθάει κι εμάς στο γήπεδο.

Μου φαίνεται ότι κρίνει πάντοτε σωστά. Όταν χρειάζεται θα βάλει το χέρι του στον ώμο σου για να σε στηρίξει, ενώ, όταν δεν παίζουμε καλά θα βρει τις κατάλληλες λέξεις να πει στ' αποδυτήρια στο ημίχρονο. Το ίδιο θα γίνει κι όταν χρειάζεσαι μια μεγάλη ώθηση, θα στη δώσει. Ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις...» ήταν τα λόγια του Άγγλου χαφ των «κόκκινων».

gazzetta.gr