Ο πατέρας του Χέντερσον μιλά για την δύναμη που του έδινε στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Close
Ο πατέρας του Χέντερσον μιλά για την δύναμη που του έδινε στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών έκανε στον αρχηγό της Τζόρνταν Χέντερσον η Λίβερπουλ, στο οποίο ο πατέρας του εξιστορεί πράγματα για την ζωή και την καριέρα του, συγκινώντας με τον τρόπου αυτό τον κόσμο…

Μία δεκαετία στις τάξεις της Λίβερπουλ συμπληρώνει ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός των «κόκκινων», ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος, αλλά και την πυγμή που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δίκαια στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο.

Ο πατέρας του δηλώνει υπερήφανος για τον χαρακτήρα του, για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά του και κρατάει δεμένη την οικογένεια του, καθώς επίσης και για την δράση του σε ότι έχει να κάνει με τις φιλανθρωπικές ενέργειες  του, αλλά και με την ποιότητα του ως παίκτης.

Ο ίδιος θυμήθηκε τις πρώτες στιγμές που πέρασαν μαζί, όταν πήγαν στο «Μέλγουντ», όπου και είχαν πάει για να υπογράψει ο γιος του συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, όπου και θα δούλευε μαζί με τους Τζέραρντ και Κάραγκερ.

Τα πρώτα χρόνια στο νοσοκομείο, για τον πατέρα του αρχηγού της Λίβερπουλ ήταν δύσκολα λόγω του καρκίνου, με τον οποίο και έπρεπε να παλέψει. Ωστόσο πάντοτε αυτός έπαιρνε δύναμη , από τον αρχηγό των «κόκκινων», κάτι που είχε σαν συνέπεια οι μέρες να περνάνε πιο καλά όταν έβλεπε τον γιο του να βρίσκεται στο γήπεδο.

Χαρακτηριστική στιγμή είναι η αγκαλιά και το κλάμα, μετά τον τελικό του Champions League στην Μαδρίτη, το 2019 όταν η Λίβερπουλ κατέκτησε το έκτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, με την στιγμή αυτή να αποτελεί την απόλυτη δικαίωση αλλά και την επιβράβευση και για τους δύο.

sdna.gr