Δε βλέπει μεταγραφές τύπου... Χάαλαντ ο Πεπ

Δε βλέπει μεταγραφές τύπου... Χάαλαντ ο Πεπ

Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει ακουστεί και για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εξήγησε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αποκλείοντας ουσιαστικά, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το ποσό που ακούγεται για το Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ, φτάνει τις 100 εκατομμύρια λίρες και με τη Σίτι να είναι σταθερά υπό τον έλεγχο του FFP, δύσκολα μπορεί να κάνει τώρα μια τέτοια κίνηση, όπως εξήγησε ο προπονητής της.

«Μέχρι τώρα ο σύλλογος έχει αποφασίσει να μη ξοδέψει τέτοια ποσά για έναν ποδοσφαιριστή. Ίσως στο μέλλον να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν το κλαμπ αποφασίσει ότι είναι απαραίτητο να βελτιώσει την ομάδα για τα επόμενα 5 ή 10 χρόνια.

Μέχρι στιγμής όμως, όλος ο οργανισμός, ο διευθύνων σύμβουλος, ο αθλητικός διευθυντής έχουν πάρει την απόφαση να μην το κάνουν. Ίσως γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον, δεν το γνωρίζω» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

sdna.gr