Χάλαντ: Η Σίτι τον "δένει" με συμβόλαιο - μαμούθ

Χάλαντ: Η Σίτι τον "δένει" με συμβόλαιο - μαμούθ

Έτοιμη να προσφέρει στον Έρλινγκ Χάλαντ νέο συμβόλαιο με απολαβές ρεκόρ είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Έτοιμη να "δέσει" τον Έρλινγκ Χάλαντ στο Μάντσεστερ για... πάντα είναι η Σίτι καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα πρόκειται να προχωρήσει σε μία εξωπραγματική πρόταση.

Όπως αναφέρει η SUN , οι Πολίτες αναμένεται να καθίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Νορβηγό σταρ προκειμένου να αναπροσαρμόσουν τους όρους του συμβολαίου του.

Οι ιδιόκτητες της ομάδας "ταρακουνήθηκαν" από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και σκοπεύουν να προσφέρουν στον Χάλαντ συμβόλαιο μέχρι το 2028 με απολαβές που θα φτάνουν τις 500.000 λίρες την εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός επιθετικός αμοίβεται με 375.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό το οποίο βάζει στα ταμεία του και ο άλλος σταρ της ομάδας, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν μαζί με την αύξηση και την μίνι - επέκταση θα αλλάξουν και άλλοι όροι στη συμφωνία του Νορβηγού με την ομάδα καθώς στο τωρινό του συμβόλαιο εμπλέκεται μέχρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΠΗΓΗ:CONTRA