Ο Τζεντ Σπενς «βγάζει μάτια» κατά την διάρκεια του δανεισμού του στην Νότιγχαμ Φόρεστ και ήδη Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται έντονα για τον 21χρονο δεξιό μπακ.
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο 21χρονος δεξιός μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζεντ Σπενς μόνο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να καρπωθεί ούτε ευρώ από την πιθανή μεταγραφή του.
Ο 21χρονος δεξιός μπακ με την καταγωγή από την Τζαμάικα αποκτήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου ως δανεικός από την Μίντλεσμπρο και δίχως να το περιμένει κανείς εξελίχθηκε σε μία από τις αποκαλύψεις της Championship, σε τέτοιο βαθμό που κορυφαία αγγλικά (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλλ), αλλά και γερμανικά κλαμπ (Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λειψία, Μπάγερ Λεβερκούζεν) ενδιαφέρονται πολύ έντονα για την απόκτηση του.
Η Μπόρο έχει θέσει ως πιθανή τιμή παραχώρησης ένα ποσό ανάμεσα στα 12 και τα 14 εκατομμύρια ευρώ, με την Φόρεστ να τραβάει τα μαλλιά της που δεν έβαλε συμφωνία κάποια οψιόν αγοράς, δημιουργώντας υπεραξία που δεν θα καρπωθεί η ίδια ως σύλλογος.