«Η χώρα μου ανήκει στους Ουκρανούς, δεν θα παραχωρήσουμε τίποτα»

«Η χώρα μου ανήκει στους Ουκρανούς, δεν θα παραχωρήσουμε τίποτα»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο σχολίασε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.

Σε τεντωμένο σχοινί είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, με τις ΗΠΑ και την ΕΕ να ανακοινώνουν την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία, την ώρα που η Μόσχα ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατεύματα στις αποσχισθείσες περιοχές.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έστειλε μήνυμα γράφοντας πως οι συμπατριώτες του δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τίποτα στη Ρωσία.

«Ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος ανησυχεί για την κατάσταση στη χώρα μου. Εγώ δεν μπορώ να μείνω πίσω και να μην καταθέσω την άποψή μου. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι η χώρα μου, αυτή που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η χώρα της οποίας τα χρώματα υπερασπίζομαι στη διεθνή αθλητική σκηνή. Η χώρα που προσπαθούμε να δοξάσουμε και να εξελίξουμε. Η χώρα της οποίας τα σύνορα πρέπει να παραμείνουν ανέπαφα. Η χώρα μου ανήκει στους Ουκρανούς και ουδείς θα μπορέσει ποτέ να την οικειοποιηθεί. Δεν θα παραχωρήσουμε τίποτα. Δόξα στην Ουκρανία» έγραψε ο Ζιντσένκο σε ανάρτησή του στο Instagram.

ασσαψψασψσα

sdna.gr