Η νέα Lamborghini του Τζακ Γκρίλις με τη σφραγίδα του Κύπριου Γιάννη Χαραλάμπους

Η νέα Lamborghini του Τζακ Γκρίλις με τη σφραγίδα του Κύπριου Γιάννη Χαραλάμπους

Μία Lamborghini Urus Perfomante, βαμμένη στο γαλάζιο της Μάντσεστερ Σίτι θα οδηγεί πλέον ο Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος επιθετικός ανέθεσε στον Γιάννη Χαραλάμπους (Yianni Charalambous) να προσωποποιήσει το SUV επιδόσεων. Ο κυπριακής καταγωγής επιχειρηματίας έχει την εταιρεία Yiannimize, η οποία εξατομικεύει πολυτελή αυτοκίνητα με βάση τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει στο βίντεο, ανέλαβε το project αν και ο Γκρίλις στέρησε τον τίτλο στην Αγγλία από την αγαπημένη του ομάδα, την Άρσεναλ.

Η Urus Performante του Γκρίλις εφοδιάζεται με V8 κινητήρα, χωρητικότητας 4 λίτρων και ισχύος 666 ίππων. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα είναι υπόθεση 3,3 δευτερολέπτων, με την μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τα 306 χλμ/ώρα.

Στην Μ. Βρετανία η Urus κοστίζει πάνω από 200.000 λίρες, ενώ το επιπλέον ποσό που θα κοστίσουν στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι οι... υπηρεσίες του Χαραλάμπους είναι άγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γκρίλις δεν αντιμετωπίζει οικονομικό προβλημα, καθώς λαμβάνει 11 εκατ. ευρώ ετησίως από την Puma. Συν άλλα 15+ εκατομμύρια ευρώ από τη Σίτι.

gazzetta.gr