Μάντσεστερ Σίτι: Πιέζει την Τότεναμ για τον Κέιν

Close
Μάντσεστερ Σίτι: Πιέζει την Τότεναμ για τον Κέιν

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αυξήσει την πίεση για την απόκτηση του Χέρι Κέιν βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και παίκτες όπως ο Μαχρέζ και ο Στέρλινγκ.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν είναι η Μάντσεστερ Σίτι και οι άνθρωποι που χειρίζονται την μεταγραφή κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν το "ναι" της Τότεναμ.

Όπως έχουν αναφέρει οι Σίτιζενς έχουν ρίξει πολλά ονόματα στο τραπέζι για να κατεβάσουν το κόστος της μεταγραφής. Μόνο που οι Άγγλοι γράφουν πως ανάμεσά τους βρίσκονται και παίκτες όπως οι Ριάντ Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα και Ραχίμ Στέρλινγκ. Εάν επιβεβαιωθούν αυτά τα σενάρια τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο θέλει τον Χάρι Κέιν ο Πέπ Γκουαρντιόλα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να προσφέρει χρυσό συμβόλαιο στον Άγγλο επιθετικό. Συγκεκριμένα του δίνει 467.000 λίρες την εβδομάδα!

Φυσικά, είναι μία πρόταση που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί ο Κέιν, οπότε εάν βρεθεί η χρυσή τομή με την Τότεναμ τότε λογικά ο παίκτης θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

sport24.gr