"Βόμβα" στην Premier League - Διεθνής παίκτης ύποπτος για αδικήματα σχετικά με παιδοφιλία

Close
"Βόμβα" στην Premier League - Διεθνής παίκτης ύποπτος για αδικήματα σχετικά με παιδοφιλία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συνελήφθη για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία.

Οπως αναφέρει η «Mirror», ο εκατομμυριούχος άσος ο οποίος αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Premier League συνελήφθη την Παρασκευή (16/07) στο σπίτι του από την Αστυνομία του Μάντσεστερ, η οποία επιβεβαίωσε πως ναι μεν ο 31χρονος συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος με εγγύηση.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται και η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ομάδας του παίκτη, ο οποίος επιβεβαιώνει την σύλληψη για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία και πως έχει αποκλειστεί από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Τουλάχιστον, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας και να υπάρξει αποτέλεσμα αυτής.

«Έχει προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ. Κάθε ενδείξεις για αδικήματα σεξουαλικά με αποδέκτες παιδιά η αστυνομία τα λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά υπόψη της», αναφέρει «πηγή» της Mirror.

Φυσικά, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει δημοσιοποιηθεί αλλά πρόκειται για 31χρονο διεθνή και βασικό με την εθνική ομάδα της χώρας του.

gazzetta.gr