Λίστα/Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι

Close
Λίστα/Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα συμβόλαια... λήγουν!

Σε λιγότερο από δύο μήνες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική σεζόν 2020/21. Χρονικό διάστημα, στο οποίο θα γνωρίζουμε τους αντίστοιχους πρωταθλητές, Κυπελλούχους, το Euro 2020 θα μπαίνει στην τελική του ευθεία και μαζί με αυτά μια σειρά από παίκτες θα κινήσουν για άλλες πολιτείες, καθώς εκπνέουν οι συνεργασίες τους με τις νυν ομάδες τους.

Μερικοί από αυτούς παικταράδες! Εδώ και μήνες τα μεγαλύτερα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου -αλλά και εκείνα στα οποία ανήκουν αυτή τη στιγμή- προσπαθούν να εξασφαλίσουν την υπογραφή τους για τις επόμενες χρονιές. Μεταξύ αυτών κάποιος... Μέσι, αλλά και αρκετοί ακόμα που αναμένεται να λάβουν υψηλό μπόνους υπογραφής, λόγω της ελευθέρας τους.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, στο παιχνίδι απόκτησής τους έχουν μπει και ελληνικές ομάδες (κυρίως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ).

Το sport-fm.gr -με τη βοήθεια της ποδοσφαιρικής «Βίβλου» που ακούει στο όνομα «Transfermarkt»- συγκέντρωσε τους δέκα καλύτερους εξ αυτών ανά θέση. Κριτήριο κατάταξης η χρηματιστηριακή αξία που υπολογίζεται ότι έχουν.
Να σημειωθεί ότι όσων τα νυν συμβόλαια περιέχουν οψιόν ανανέωσης ή ανήκουν στην ειδική κατηγορία τύπου Έμερσον (που υπόκειται σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς συνιδιοκτησίας μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Μπέτις), το όνομά τους συνοδεύεται από έναν αστερίσκο.

Αναλυτικά, οι κορυφαίοι εν δυνάμει ελεύθεροι ανά θέση (σε αυτήν που τους τοποθετεί το Transfermarkt):

Τερματοφύλακες

φδσ

Δεξιά μπακ

δσαδσα

Στόπερ

δσαδσα

Αριστερά μπακ

φδσ

Αμυντικά χαφ / Κεντρικά χαφ

φδσ

Επιθετικά χαφ

φδσ

Εξτρέμ

φδσ

Δεύτεροι επιθετικοί / Σέντερ φορ

δσαδσα
 

sport-fm.gr