Μάντσεστερ Γ: Αμετανόητοι και αμετακίνητοι οι Γκλέιζερς

Close
Μάντσεστερ Γ: Αμετανόητοι και αμετακίνητοι οι Γκλέιζερς

Παρά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις των οπαδών, οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αλλάζουν στάση.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά της διοίκησης σόκαραν την Κυριακή το αγγλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί κατά τη διαμαρτυρία τους είχε να συμβεί πολλά χρόνια.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» δεν φαίνεται να συγκινήθηκαν και δεν επηρεάζονται τα πλάνα τους για την ομάδα. Οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν κυρίως για την απόφαση της διοίκησης να εντάξουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη European Super League, κάτι που τους έβρισκε ξεκάθαρα αντίθετους. Η διοργάνωση απέτυχε εν τη γεννέση της, αλλά το ρήγμα ιδιοκτητών-οπαδών μεγάλωσε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», οι Γκλέιζερς δεν φαίνεται να έχουν ταρακουνηθεί από τις εξελίξεις, αφού σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται να πουλήσουν της μετοχές τους.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους, που είναι να εκτοξεύσουν την αξία των «κόκκινων διαβόλων» από 3 δισ. λίρες σε 7 δισ. τα επόμενα χρόνια.

Πάντως, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς τους ιδιοκτήτες και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η κατάσταση το επόμενο διάστημα.
 

onsports.gr