Μικρή τιμωρία για το παρόν, -30 για το μέλλον!

Μικρή τιμωρία για το παρόν, -30 για το μέλλον!

Οι Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ έμαθαν πως η τιμωρία τους για την συμμετοχή στην European Super League είναι ό,τι πιο χαλαρό θα μπορούσαν ν' αντιμετωπίσουν αυτή τη στιγμή, ωστόσο, αν τυχόν ο Πέρεθ και οι φίλοι του δοκιμάσουν ξανά να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο, ο πέλεκυς που θα πέσει θα είναι βαρύτατος. 

Οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ ενημερώθηκαν ότι τιμωρούνται με 22 εκατομμύρια λίρες συνολικά, δηλαδή 3,6 εκατομμύρια η καθεμιά τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, θα είναι πολύ πιο ισχυρός ο αντίκτυπος αν τυχόν υπάρξει νέα προσπάθεια δημιουργίας Λίγκας και διατάραξης του οικοδομήματος του ποδοσφαίρου.

Αν υπάρξει οτιδήποτε σχετικό με την ESL στο άμεσο μέλλον, οι Big-6 της Premier League θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 25 εκατομμυρίων για το κάθε κλαμπ και αφαίρεση 30 βαθμών από την συγκομιδή τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό των 22 εκατομμυρίων που θα καταβάλουν τώρα οι έξι ομάδες, θα πάει σε φιλανθρωπίες, στις κοινότητες αλλά και σε ενέργειες για τους οπαδούς... 

england365.gr