«Μόνο αν φύγουν Γκουαρδιόλα και Κλοπ η Γιουνάιτεντ θα πάρει πάλι πρωτάθλημα»

Close
«Μόνο αν φύγουν Γκουαρδιόλα και Κλοπ η Γιουνάιτεντ θα πάρει πάλι πρωτάθλημα»

Προκειμένου η Γιουνάιτεντ, να φτάσει ξανά στην κορυφή της Premier League, θα πρέπει οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ.

Ο παλαίμαχος Βρετανός μπακ, τόνισε πως αν όχι στα δύο επόμενα τότε στα τρία οι «κόκκινοι διάβολοι», θα μπορέσουν να κατακτήσουν ξανά την πρώτη θέση στην Premier League. 

«Το μόνο που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να μην είναι φέτος ή επόμενο έτος, αλλά θα είναι εκπληκτικό όταν κερδίσουν ξανά.

Δεν κάθομαι εδώ, ως οπαδός της Γιουνάιτεντ, να σκέφτομαι: ‘Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος’. Ναι, θα θέλαμε, αλλά ξέρουμε πότε είναι η ώρα σας και δεν είναι ακόμη. Ίσως, όταν ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα εγκαταλείψουν τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, ελπίζουμε ότι θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια!

Αυτή θα είναι η ευκαιρία, καθώς είναι δύο εξαιρετικοί προπονητές που έχουν δημιουργήσει πολύ καλές ομάδες, αλλά θα φύγουν στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Αυτό θα είναι το σημείο όπου η Γιουνάιτεντ μπορεί να επιστρέψει. Είμαι βέβαιος ότι και η Τσέλσι σκέφτεται ακριβώς έτσι».

gazzetta.gr