Παίκτης της Premier League που έχει συλληφθεί για δύο βιασμούς, ανακρίθηκε για καταγγελία τρίτης κοπέλας

Παίκτης της Premier League που έχει συλληφθεί για δύο βιασμούς, ανακρίθηκε για καταγγελία τρίτης κοπέλας

Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο διεθνής σταρ της Premier League που είχε συλληφθεί το περασμένο καλοκαίρι ως ύποπτος για βιασμό, καθώς μία τρίτη γυναίκα κατήγγειλε πρόσφατα πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον παίκτη τον Φεβρουάριο του 2022.

Η υπόθεση φαινόταν να ξεχνιέται, αλλά οι καταγγελίες δεν σταματούν τελικά για τον διεθνή σταρ της Premier League που συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Sun», μετά τις καταγγελίες δύο γυναικών για βιασμούς που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του 2022 αντίστοιχα, μία τρίτη γυναίκα κατήγγειλε επίσημα τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να συνέβη ενδιάμεσα (Φεβρουάριο του 2022) και μάλιστα, ο παίκτης βρίσκεται υπό επιτήρηση σε αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου έχοντας περάσει από ανάκριση για αρκετές ώρες.

Ο ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου ή της ομάδας του δεν έχει γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, παρουσιαζόταν από τα βρετανικά ΜΜΕ να είναι κοντά στα 30 έτη και μάλιστα αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το περασμένο φθινόπωρο. Ο σύλλογός του τον διατήρησε στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας όσο εξελίσσονταν οι έρευνες, γεγονός για το οποίο δέχθηκε δριμεία κριτική.

Μετά τη σύλληψή του το περασμένο καλοκαίρι, ο διεθνής σταρ έμεινε ελεύθερος με εγγύηση και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που απήγγειλε το δεύτερο φερόμενο θύμα (για το περιστατικό του Ιουνίου του 2022).
 

gazzetta.gr