Παραμένει αισιόδοξη για Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Close
Παραμένει αισιόδοξη για Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, αν και από την πλευρά της η Ντόρτμουντ έχει πει πως πλέον δεν πρόκειται να τον πουλήσει.

Η διορία που είχε θέσει η Ντόρτμουντ για να αγοράσει κάποια ομάδα τον Τζέιντον Σάντσο έληξε, όμως στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ δεν έχουν παρατήσει την υποθεσή του, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα. 

Οι Άγγλοι πιστεύουν πως μπορεί να ανοίξει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων και όχι μέσω αντιπροσώπου, που γινόταν μέχρι τώρα. Ο αδερφός του πρώην ποδοσφαιριστή Στέφαν Λιχτστάινερ, Μάρκο,είχε προσληφθεί απο τους Γερμανούς για να είναι ο μεσάζοντας και αυτό είχε ενοχλήσει τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς οι διαπραγματεύσεις γινόταν με πολύ αργό ρυθμό. Άλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο και μπορούν να ξεκινήσουν ξανά οι συζητήσεις. 

Επιπλέον, η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 5 Οκτωβρίου, ενώ το πρωτάθλημα Γερμανίας αρχίζει στις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε η Ντόρτμουντ έχει ακόμα χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη σε περίπτωση που τελικά η μεταγραφή πραγματοποιηθεί. 
 

sdna.gr