Κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον του Άντονι στον Άγιαξ, καθώς ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να προπονηθεί τις δύο τελευταίες μέρες, πιέζοντας για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο «Αίαντας» έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πουλήσει το φετινό καλοκαίρι τον Άντονι, εκτός αν έρθει μια πρόταση που θα φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψει τη μετακόμισή του.
Ωστόσο, τις δύο τελευταίες μέρες ο Άντονι αρνήθηκε να προπονηθεί, θέλοντας να πιέσει τον Άγιαξ να διαπραγματευθεί και παράλληλα να ασκήσει πίεση ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Premier League.
Τελευταία εξέλιξη και μάλλον αναμενόμενη είναι ο αποκλεισμός του 22χρονου από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ και μένει να φανεί αν τελικά η επιθυμία του παίκτη θα πραγματοποιηθεί.