Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να αφήσει τον Άντονι να φύγει από το Old Trafford μόλις 2.5 χρόνια μετά την άφιξή του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν να απαλλαγούν από παίκτες που δεν υπολογίζουν. Ο Βραζιλιάνος διεθνής εξτρέμ, Άντονι, έγινε κάτοικος Old Trafford το 2022 για αδιανόητο ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο μετά από πολύ μέτρια διετία στα κόκκινα η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή.
Συγκεκριμένα όπως τονίζουν στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τον αφήσει να φύγει έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, ή έστω να τον αφήσει δανεικό σε ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν πριν τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2025, καθώς μετράει συνολικά 86 εμφανίσεις και μόλις 12 γκολ - 5 ασίστ.