Μαραντόνα: Μοναδικοί κληρονόμοι τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του

Close
Μαραντόνα: Μοναδικοί κληρονόμοι τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του

Η δικαιοσύνη της Αργεντινής επιβεβαίωσε ότι οι μοναδικοί κληρονόμοι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα είναι τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του.

Η δικαιοσύνη της Αργεντινής επιβεβαίωσε ότι οι μοναδικοί κληρονόμοι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020 από ανακοπή καρδιάς, θα είναι τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του.

Η Βερόνικα Ογιέδα, μητέρα του Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα, του μικρότερου γιου του, γνωστοποίησε τη δικαστική απόφαση μέσω των social media. Εκτός από τον οκτάχρονο, οι άλλοι κληρονόμοι είναι οι Ιταλοί, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ (34 ετών), Τζάνα Μαραντόνα (24), Ντάλμα Μαραντόνα (33) και Τζιανίνα Μαραντόνα (31).

Ο δικηγόρος, Μαουρίσιο Ντ’ Αλεσάντρο, που εκπροσωπεί τον Ματίας Μόρλα, δικηγόρο του Ντιέγκο Μαραντόνα και υπεύθυνου για τη διαχείριση της περιουσίας του, ανέφερε τον Ιανουάριο στην "Efe" πως τα χρήματα είναι διαθέσιμα σε λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μεξικό. Για να ισχύσει η κληρονομία του, δεν θα πρέπει να εργαστούν από 'δω και πέρα τα παιδιά του.

sdna.gr