Μεταγραφή... ρεκόρ με Μπουέντια!

Close
Μεταγραφή... ρεκόρ με Μπουέντια!

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Εμιλιάντο Μπουέντια έναντι 41.000.000 ευρώ που χρειάστηκε να πάρει η Νόριτς για να πει το «ναι»!

Τον καλύτερο παίκτη της Νόριτς τη σεζόν που μας πέρασε, απέκτησε η Άστον Βίλα! Ο Εμιλιάνο Μπουέντια που έκανε εκπληκτική σεζόν στην Championship με τα «καναρίνια», έχοντας 15 γκολ και 17 ασίστ, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα απ’ την ομάδα του Μπέρμινγχαμ.

Οι «χωριάτες» απέκτησαν τον Αργεντινό συμφωνόντας με την Νόριτς και τον ίδιο, τη στιγμή που έδειχνε ο ποδοσφαιριστής να καταλήγει στην Άρσεναλ. Όμως, μια γενναία οικονομική πρόταση της Άστον Βίλα, άλλαξε τις ισορροπίες. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να βγει απ’ τα ταμεία της ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της! Με τον Μπουέντια να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή που έκαναν ποτέ οι «χωριάτες»!

Συνολικά θα πάρει η Νόριτς 35.000.000 λίρες! Ποσό που μεταφράζεται σε 41.000.000 ευρώ, το οποίο και είναι το μεγαλύτερο που έδωσε ποτέ η Άστον Βίλα στην ιστορία της! Κι αυτό γιατί θεωρεί πως ο Μπουέντια θα αλλάξει τις ισορροπίες τόσο παίζοντας απ’ τον επιθετικό, όσο και στα άκρα της επίθεσης!

onsports.gr