Λύγισε τη Φιορεντίνα η ψυχωμένη Μίλαν!

Λύγισε τη Φιορεντίνα η ψυχωμένη Μίλαν!

Η Φιορεντίνα έβαλε δύσκολα στη Μίλαν, αλλά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρήκε το (αυτο)γκολ της νίκης στο 90’+2’ και βρέθηκε στο -8 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Επτάψυχη η Μίλαν, γλίτωσε την γκέλα! Οι «ροσονέρι» είδαν τη Φιορεντίνα να τους βάζει δύσκολα και έμοιαζαν μια ανάσα από τη βαθμολογική απώλεια, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο (2-1) με αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς στο 90’+2’ και να βρεθούν εκ νέου στο -8 από την κορυφή.

Στους 33 βαθμούς και στη δεύτερη θέση η Μίλαν, με τη Φιορεντίνα να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Κάπως έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έκλεισε με χαμόγελα τις υποχρεώσεις της για το 2022.

Στα του ματς, η Μίλαν προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λεάο που θέλησε να βάλει τον κόσμο σε… μουντ Παγκοσμίου Κυπέλλου και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο το γκολ του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απώλεσαν σχετικά γρήγορα το προβάδισμά τους αφού στο 28’ ο Μπαράκ έφερε το σκορ στα ίσα, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

sport-fm.gr