Πιόλι: «Μοιάζει με τον Ντε Ρόσι ο Τονάλι»

Πιόλι: «Μοιάζει με τον Ντε Ρόσι ο Τονάλι»

Τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της Μίλαν στην έδρα της Βερόνα, η οποία την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου δεν έκρυψε ο προπονητής των «ροσονέρι» Στέφανο Πιόλι.

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στη Βέρονα, η Μίλαν  κατάφερε τελικά να φύγει από την έδρα αυτής κάνοντας την ανατροπή και επικρατώντας με 3-1στο σκορ, αποτέλεσμα που την φέρνει να βρίσκεται πλέον στο +2 από την Ίντερ την οποία και προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα μόλις δύο στροφές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Στέφανο Πιόλι, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τους παίκτες μου, με ικανοποίησε η νίκη απόψε αλλά σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο (σ.σ. εντός έδρας με την Αταλάντα). Στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Αταλάντα, στα πρώτα 70 με 80 λεπτά, ίσως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είναι πολύ δυνατοί, είναι μία ομαδα που μοιάζει στην Βερόνα όσον αφορά στην αμυντική οργάνωσή της. Αυτή η Μίλαν γεννήθηκε πάντως μέσα από εκείνη την ήττα που είχαμε κάνει στο Μπέργκαμο με 5-0 τον Δεκέμβριο του 2019».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου έκανε ιδιαίτερη αναφορά, στον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος ανήμερα των 22ων γενεθλίων του βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Λεάο: «Σε ποιον μοιάζει; Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο παίκτες. Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, τον ρώτησα ποια ήταν η αγαπημένη του θέση στον αγωνιστικό χώρο και μου απάντησε πως όλοι τον συγκρίνουν με τον Πίρλο αλλά εκείνος αισθάνεται περισσότερο Γκατούζο. Ίσως, αν πρέπει να πω ένα όνομα, να πω ότι μοιάζει στον Ντε Ρόσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

sdna.gr