Μόντσι: «Πιστεύω στον Καθολικισμό και στην Σεβίλλη»

Close
Μόντσι: «Πιστεύω στον Καθολικισμό και στην Σεβίλλη»

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, έκλεψε τις εντυπώσεις με την δήλωση... πίστης στην Σεβίλλη, απαντώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο στην κριτική που δέχτηκε για την αντίδραση κατά της διαιτησίας στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο βαθμολογικό ντέρμπι 2ου-3ου της La Liga συνοδεύτηκε από πολλά παράπονα για την διαιτησία από την πλευρά της Σεβίλλης.

Η κουβέντα περιστράφηκε κυρίως από το γκολ του Ντε Γιονγκ που ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ με... σκριν κι έτσι ο Μόντσι είχε εμφανιστεί μετά το τέλος του αγώνα απειλώντας ότι αν ακυρωνόταν και το γκολ του Μουνίρ, με το οποίο ήρθε η ισοφάριση, θα έπαιρνε την ομάδα από το γήπεδο.

Μετά από σφοδρή κριτική που δέχθηκε τα δύο τελευταία 24ωρα, ο τεχνικός της διευθυντής αποστόμωσε με την δήλωση του, λέγοντας: «Έχω το δικαίωμα να απαντήσω στην κριτική που προκάλεσαν τα σχόλια μου. Δεν ασχολούμαι με τίποτα εξωγενές καθώς μοναδική μου ανησυχία είναι η Σεβίλλη. Πιστεύω σε δύο θρησκείες, τον Καθολικισμό και την Σεβίλλη. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν», ήταν τα λόγια του Μόντσι.

 

gazzetta.gr