Ο Αντόνιο Κόντε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ισοπαλία της Νάπολι, που βάζει «φωτιά» στην μάχη του τίτλου στην Serie A, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να απωλέσει τους δύο βαθμούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η Τζένοα έκανε δύο τελικές και πέτυχε δύο γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όταν δέχεσαι γκολ, πάντα πρέπει να μπορείς να αντιδράς καλύτερα. Είναι απογοητευτικό, γιατί αξίζαμε να κερδίσουμε με βάση όσα δημιουργήσαμε. Μένει πικρία και λύπη.
Με ενοχλεί να μη νικάμε στην αρχή της σεζόν, πόσο μάλλον τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο Μπίλινγκ μπήκε για να ενισχύσει την εναέρια μας παρουσία, όμως η σέντρα πέρασε από πάνω του και δεχθήκαμε το γκολ.
Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτούς τους δύο βαθμούς. Πλέον χάσαμε το… μπόνους που είχαμε. Θέλαμε επτά πόντους σε τρία ματς για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τώρα χρειαζόμαστε έξι σε δύο. Παρόλα αυτά, αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι απίστευτο».