Νάπολι: Νέο συμβόλαιο στον Σπαλέτι που αρνείται να υπογράψει

Νάπολι: Νέο συμβόλαιο στον Σπαλέτι που αρνείται να υπογράψει

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιθυμεί να προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 στον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι Παρτενοπέι έχουν ήδη ρήτρα για να παρατείνουν την παραμονή του πέρα ​​από το 2023, όμως ο Ιταλός προπονητής φαίνεται απρόθυμος να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Η Νάπολι του Σπαλέτι οδηγεί την κούρσα της Serie A και η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ιταλία. Το τρέχον συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού λήγει το καλοκαίρι και η Νάπολι έχει την επιλογή να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Νάπολι Ντε Λαουρέντις, θα καθίσει με τον προπονητή του στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου η Νάπολι θα προετοιμαστεί για το δεύτερο μέρος της σεζόν τον Δεκέμβριο. Ο Ντε Λαουρέντις θέλει να προσφέρει στον Σπαλέτι νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 με αυξημένες αποδοχές. Το 63χρονο αφεντικό παίρνει αυτή τη στιγμή 3 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι απρόθυμος να υπογράψει πολυετή επέκταση.

«Στην ηλικία μου, δεν έχω χρόνο για πολυετή συμβόλαια», ισχυρίστηκε πρόσφατα ο Σπαλέτι. «Είμαι 63 και θέλω να ζήσω τα πράγματα ένα βήμα τη φορά, οπότε δεν βιάζομαι. Νιώθω καλά εδώ και σκέφτομαι μόνο να δουλέψω». Ο Σπαλέτι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Νάπολι το 2021 και τερμάτισε τρίτος στην πρώτη του σεζόν στο Stadio Maradona.

novasports.gr