Νέβες: «Είδα την γέννηση του γιου μου, μέσω FaceTime στο πούλμαν της ομάδας»

Close
Νέβες: «Είδα την γέννηση του γιου μου, μέσω FaceTime στο πούλμαν της ομάδας»

Ο Ρούμπεν Νέβες εξομολογήθηκε τις δύσκολες ώρες που περνάει μιας και ακόμα δεν έχει δει από κοντά τον γιο του Ματέο, αφού η σύζυγος του βρίσκεται στην Πορτογαλία και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία αφού απαγορεύονται οι πτήσεις.

Ο άσος της Γουλβς σε συνέντευξη του στην «Daily Mail» μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ως πατέρας αφού δεν έχει δει από κοντά ακόμα τον γιο του, Ματέο ο οποίος γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 30 Ιανουαρίου, με την σύζυγο του Ντέμπορα να έχει ταξιδέψει στις 23 του ίδιου μήνα, όταν ακόμα επιτρέπονταν οι πτήσεις. Κι αυτό γιατί λίγες ημέρες αργότερα ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας ανακοίνωσε πως διακόπτονται οι πτήσεις από και προς την Αγγλία. 

Ο Ρούμπεν Νάβας εξομολογήθηκε τις στιγμές της γέννησης του γιου του, την οποία είδε μέσω FaceTime μέσα στο πούλμαν της ομάδας, επιστρέφοντας από τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας: «Δεν μπορούσα να πάω, ήταν δύσκολο αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Προσπάθησα να βρω πτήση αλλά δεν ήταν δυνατόν. Επίσης δεν έφευγα θα έπρεπε στην επιστροφή να μπω σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Θα έχανα έτσι σημαντικά παιχνίδια και δεν το ήθελα, μιας και η ομάδα είχε ήδη αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Μετά τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ήμουν στο FaceTime μέσα στο πούλμαν με την σύζυγο μου. Στις επόμενες δύο ώρες γεννήθηκε ο Ματέο, ήταν συνέχεια εκεί μέσω του τηλεφώνου μου. Ήταν διαφορετικό αλλά πάλι ξεχωριστώ. Είμαι τυχερός που μέσω της τεχνολογίας μπόρεσα να είμαι όσο γίνονταν πιο κοντά. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένιωσα όταν τον είδα».

sdna.gr