ΟΠΑΔΟΣ πήδηξε στο ποτάμι, χωρίς να ξέρει την ισοφάριση στο 90+7'!

ΟΠΑΔΟΣ πήδηξε στο ποτάμι, χωρίς να ξέρει την ισοφάριση στο 90+7'!

Ένας οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ πήδηξε στο ποτάμι για να πανηγυρίσει την διαφαινόμενη νίκης της ομάδας του απέναντι στην Ντέρμπι, χωρίς όμως να γνωρίζει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

ΗΝότιγχαμ Φόρεστ έφτασε κοντά στη νίκη απέναντι στην Ντέρμπι για την 41η αγωνιστική της Championship, όμως εκείνη δεν ήρθε ποτέ. Η ομάδα του Λαμουσί ήταν μπροστά με 1-0, αλλά υπέστη ένα μίνι-σοκ στο 90+7, όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάρτιν. Ωστόσο, ένας οπαδός της Νότιγχαμ βιάστηκε να πανηγυρίσει με την αστυνομία της πόλης να αποκαλύπτει μία απίστευτη ιστορία. Συγκεκριμένα ο φίλος των Reds βούτηξε στο κανάλι για να πανηγυρίσει την διαφαινόμενη νίκη. Βέβαια, δεν γνώριζε το τελικό αποτέλεσμα, αφού η Ντέρμπι κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, προς μεγάλη απογοήτευσή του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται στην 5η θέση με 68 βαθμούς και είναι σε τροχιά των playoffs της Championship.

Το μήνυμα της αστυνομίας της πόλης:

sport24.gr