Το όνομα του 18χρονου Εντουάρντο Καμαβινγκά, θέλησε να δώσει στο γήπεδό της η CF2L. Ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το wonderkid της Ρεν.
Το «αστεράκι» της Ρεν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της CF2L. Μια ομάδα η οποία βρίσκεται στο La Chapelle-Janson της Γαλλίας και συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των γύρω περιοχών.
Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλοντας να τιμήσουν τον Καμαβινγκά, έδωσαν το όνομά του στο γήπεδο όπου ο ίδιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.
Eduardo Camavinga parrain du nouveau Stade intercommunal de La Chapelle-Janson/ Fleurigné / Laignelet / Le Loroux qui porte désormais son nom. Surprise : un don de 5000€ de la famille #Camavinga, présente pour l’occasion, au club du CF2L #SRFC pic.twitter.com/T4cULh7S9k
— Aymeric Vigier (@VigierAymeric) June 26, 2021