Ο Άγιαξ θέλει Ζίγιες ως αντικαταστάτη του Άντονι

Ο Άγιαξ θέλει Ζίγιες ως αντικαταστάτη του Άντονι

Ο Άγιαξ μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε την πρόταση-μαμούθ των «κόκκινων διάβολων» για τον Άντονι και πλέον βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο «Αίαντας» θα εισπράξει το αστρονομικό ποσό των 95 εκ. ευρώ για την μεταγραφή του Άντονι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Eredivisie.

Στον Άγιαξ, μάλιστα φαίνεται ότι έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του 22χρονου εξτρέμ, αφού σύμφωνα με την Daily Mail, οι Ολλανδοί έκαναν κρούση στην Τσέλσι για τον Χακίμ Ζίγιες.

Ο Μαροκινός εξτρέμ που με την φανέλα του Άγιαξ πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Τούχελ και οι Ολλανδοί επιθυμούν την επιστροφή του Ζίγιες στο Άμστερνταμ.

Η Τσέλσι ζητάει κοντά στα 50 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ζίγιες και στον Άγιαξ περιμένουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άντονι στην Γιουνάιτεντ για να έχουν... ζεστό χρήμα να κινηθούν για την απόκτηση του Μαροκινού.

sdna.gr