Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει τους Σέρβους παίκτες στην εθνική για τα "παράθυρα"

Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει τους Σέρβους παίκτες στην εθνική για τα "παράθυρα"

Στην κίνηση να διαθέσει όλους τους παίκτες του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, ενόψει των αναμετρήσεων με Μεγάλη Βρετανία και Τουρκία, προχώρησε ο Ερυθρός Αστέρας, δια στόματος του προέδρου του, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Η Σερβία θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης και στις 11 Νοεμβρίου, αλλά και τις 14 του ίδιου μήνα, θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία και την Τουρκία, αντίστοιχα.

Στις 11 Νοεμβρίου ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους», που αποφάσισαν να διαθέσουν όλους τους ντόπιους παίκτες τους στην εθνική ομάδα της χώρας, όπως αποκάλυψε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κ1, ο Τσόβιτς τόνισε: «Στον Πέσιτς δώσαμε και τους 11 Σέρβους παίκτες και είπαμε "διάλεξε όποιν θες". Του είπαμε ότι αν χρειαστεί μπορεί να πάρει όλους τους παίκτες στην εθνική ομάδα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία ή την Τουρκία. 

Από τους 11 παίκτες επέλεξε τον Νέντοβιτς, τον Ντόμπριτς και τον Μίτροβιτς και έχει την δυνατότητα να πάρει και τον νεαρό Τόπιτς. Δεν αμφισβητείται αυτό. Θα μπορούσε να είχε πάρει και τους 11 παίκτες, παρόλο που παίζουμε στις 11 Νοεμβρίου με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη».

sdna.gr