Ο Μουρίνιο λέει «όχι» στην Έβερτον και δηλώνει ευτυχισμένος στη Ρόμα

Ο Μουρίνιο λέει «όχι» στην Έβερτον και δηλώνει ευτυχισμένος στη Ρόμα

Η διοίκηση της Εβερτον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Ράφα Μπενίτεθ και το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο «παίζει» στα σχετικά ρεπορτάζ.

Πολλοί προπονητές έχουν αναφερθεί ως στόχοι του συλλόγου από το Λίβερπουλ, όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Φάμπιο Καναβάρο. Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό όνομα σε αυτόν τον ολιγομελή κατάλογο με υποψηφίους, ήταν του Μουρίνιο, ο οποίος εργάζεται στην Ρόμα.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έχει τριετές συμβόλαιο με τους «Ρωμαίους», δηλώνει «τόσο ευτυχισμένος αυτήν την στιγμή, που δεν θα αντάλλαζε αυτό το έργο με κανένα άλλο», μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail».

«Οσον αφορά στο συναίσθημα, το πάθος, την ενσυναίσθηση και την ευτυχία να συνεργάζομαι με την Ρόμα, λέω ότι με άριστα το 10, βρίσκομαι στο... 11» σχολίασε ο «Special One» και συνέχισε:

«Είμαι πραγματικά, πολύ, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο και νιώθω ότι ο κόσμος με εμπιστεύεται. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Σε αμιγώς ποδοσφαιρικό επίπεδο, το να παίζεις για να καταλάβεις μία θέση μεταξύ της τέταρτης και της όγδοης, προοφανώς δεν είναι αυτό που θέλω, αλλά είναι μια στιγμή ενός διαφορετικού έργου για εμένα και θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Εδωσα τον λόγο μου για αυτά τα τρία χρόνια και δεν θα φύγω πριν το τέλος της τριετίας. Αυτό είναι και δικό μου έργο».

sdna.gr