Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Μπιλμπάο (2-1) μπήκε στο πάνθεον των Μαδριλένων, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει.
Αυτό το τρίποντο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και για τον τεχνικό των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Ατλέτικο, 309 στον αριθμό, ξεπερνώντας τον επίσης σπουδαίο Λουίς Αραγονιές.
Ο Σιμεόνε κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο ρεκόρ, σε λιγότερους αγώνες (514) σε σχέση με τον Ισπανό προκάτοχο του, που είχε φτάσει τις 308 νίκες σε 612 παιχνίδια.
Φυσικά, μέσα σε αυτές τις 309 νίκες συμπεριλαμβάνονται και τα 7 τρόπαια που έχει κατακτήσει. Ανάμεσα τους δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο τρόπαια Europa League.
📈📚¡@Simeone consigue su triunfo 3⃣0⃣9⃣ como técnico rojiblanco! ¡Se convierte en el entrenador con más victorias de nuestro club!
— Atlético de Madrid (@Atleti) March 10, 2021
👏 ¡Felicidades! 👏
🔴⚪ #AúpaAtleti pic.twitter.com/o8WGYsUz4Q