Γεωργιανοί... μετά την πρόκριση: “Ευχαριστούμε Ελλάδα”! (Φώτο)

Γεωργιανοί... μετά την πρόκριση: “Ευχαριστούμε Ελλάδα”! (Φώτο)

Ο Γκόγκα Μπιτάντζε πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, την πρόκριση της Γεωργίας στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Εθνική Ελλάδος.

Η Γεωργία πέτυχε μία πολύ μεγάλη έκπληξη στο Ευρωμπάσκετ της Ρίγα, αφού νίκησε πριν από λίγο τη Γαλλία με 80-70 στους «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το κλίμα είναι πανηγυρικό όπως είναι λογικό και ο Γκόγκα Μπιτάντζε δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Εθνική Ελλάδος.

Κι αυτό διότι αν η «γαλανόλευκη» δεν είχε κερδίσει την Ισπανία στην τελευταία αγωνιστική του Γ’ Ομίλου στη Λεμεσό, τότε η Γεωργία θα είχε αποκλειστεί και έτσι δεν θα συνέχιζε στα νοκ-άουτ.

Ο Μπιτάντζε έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και έγραψε μάλιστα ότι χάρις στην Ελλάδα, η Γεωργία συνέχισε στο Ευρωμπάσκετ.

Στον αγώνα απέναντι στη Γαλλία, ο Μπιτάντζε είχε 8 πόντους, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

eurohoops.net