Ο Ιραόλα για τις φήμες περί επαφών με Σεβίλλη

Ο Ιραόλα για τις φήμες περί επαφών με Σεβίλλη

Έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα στην Ισπανία, σύμφωνα με την οποία ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σεβίλλη.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Βάσκου τεχνικού να μην συνεχίσει στον πάγκο της Βαγεκάνο, εντάθηκαν οι φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην «κόκκινη» πλευρά της Ανδαλουσίας.

Η Σεβίλλη κατέκτησε, εν τω μεταξύ, το Europa League για 7η φορά στην ιστορία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της και ο 62χρονος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στη LaLiga, ο Ιραόλα θέλησε να τοποθετηθεί για τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες και αποκάλυψε πως τον εκπροσωπεί το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Μεντιλίμπαρ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, υπογράμμισε πως «ουδέποτε μίλησα με τη Σεβίλλη ή κάποιον που να μιλούσε εκ μέρους της», αλλά δεν είπε τίποτα άλλο ούτε για το μέλλον του ή για τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι στην ατζέντα του Αντόνιο Κορδόν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

sport-fm.gr