Παίκτης έχασε τρία δάχτυλα, έσκασε στο χέρι του πυροτέχνημα των οπαδών της ομάδας του

Παίκτης έχασε τρία δάχτυλα, έσκασε στο χέρι του πυροτέχνημα των οπαδών της ομάδας του

Ένας 26χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τρία δάχτυλά του, όταν έσκασε στο χέρι του ένα πυροτέχνημα, το οποίο πέταξαν οι οπαδοί της ομάδας του.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει μία δυσάρεστη είδηση από το Βέλγιο. Ο 26χρονος επιθετικός της KSCT Μένεν τραυματίστηκε σοβαρά, χάνοντας τρία δάχτυλά του, από έκρηξη πυροτεχνήματος.

Σύμφωνα με το HLN.be, ο επιθετικός πανηγύριζε νίκη της ομάδας του στην 4η κατηγορία του Βελγίου, σ' ένα ματς μάλιστα που είχε πετύχει και δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, θέλησε να ξεφορτωθεί ένα πυροτέχνημα, που βρισκόταν μπροστά σε παιδιά.

Το συγκεκριμένα πυροτέχνημα έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα, το ένα εξ αυτών ολόκληρο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εισήλθε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Μένεν έχει γνωστοποιήσει ότι θα βοηθήσει πλήρως την έρευνα που διεξάγει η αστυνομία.

sport24.gr