Τριάρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για την ΤΣΣΚΑ 1948

Τριάρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για την ΤΣΣΚΑ 1948

Η ΤΣΣΚΑ 1948, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην επερχόμενη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, πήρε εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λοκομοτίβ Σόφιας.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την αγωνιστική της υποχρέωση πριν από τη μεγάλη ρεβάνς (11/08, 20:30) με τον Παναθηναϊκό η ΤΣΣΚΑ 1948.

Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Λοκομοτίβ Σόφιας, επικρατώντας με 3-1 για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Η ΤΣΣΚΑ 1948 χρειάστηκε 53 λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φράνκο να ανοίγει το σκορ. Στο 73' ο Μασιέλ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, πριν η Λοκομοτίβ μειώσει προσωρινά σε 2-1 με τον Ντέλεβ στο 77'.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος και ο Μασιέλ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87' «κλείδωσε» το τρίποντο.

Έτσι, η ΤΣΣΚΑ 1948 πηγαίνει στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία, έχοντας προηγουμένως πανηγυρίσει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. 

Όλα πλέον στρέφονται στο ευρωπαϊκό ραντεβού, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα playoffs του Conference League.

sport-fm.gr