Πάμπλο για Ρεάλ: "Την πρώτη μέρα, μου έκανε άσεμνη χειρονομία, ήρθαμε στα χέρια!"

Πάμπλο για Ρεάλ: "Την πρώτη μέρα, μου έκανε άσεμνη χειρονομία, ήρθαμε στα χέρια!"

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στο παρόν, το μέλλον, αλλά και το παρελθόν του ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ο Πάμπλο Γκαρσία μιλάει για την εποχή της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Μόλις την πρώτη μέρα ένας συμπαίκτης μου μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία! Ήρθαμε στα χέρια και φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να πολεμήσω! Δεν θα σας πω ονόματα. Αμυντικός έπαιζε, δεξιός μπακ, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!».

Ο Γκαρσία μπορεί να μην είπε το όνομα, αλλά η αναφορά ήταν για τον δεξιό μπακ εκείνης της περιόδου στη Ρεάλ, τον Μίτσελ Σαλγάδο.

«Ήταν δύσκολα τα αποδυτήρια, ήταν χωρισμένα σε ομάδες. Ο Μπέκαμ ήταν στην ομάδα αλλά δεν μιλούσε Ισπανικά. Μετά ήταν μια άλλη ομάδα με τους Ισπανούς παίκτες. Υπήρχαν μικρές ομάδες και ήταν δύσκολο να μπεις σε αυτές. Είχα παίξει στην Οσασούνα και είχα μια εμπειρία από ένα παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν περίμενα την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα να έχω προβλήματα. Μόλις την πρώτη μέρα ένας συμπαίκτης μου μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία! Ήρθαμε στα χέρια και φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να πολεμήσω! Δεν θα σας πω ονόματα. Αμυντικός έπαιζε, δεξιός μπακ… συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!”.

gazzetta.gr