Αντιδήμαρχος Παρισιού: «Το ''Παρκ Ντε Πρενς'' είναι προς πώληση, αλλά όχι για τα λεφτά που δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν»

Αντιδήμαρχος Παρισιού: «Το ''Παρκ Ντε Πρενς'' είναι προς πώληση, αλλά όχι για τα λεφτά που δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο πρώτος αντιδήμαρχος του Δήμου του Παρισιού που ασχολείται με θέματα πολεοδομίας και αρχιτεκτονικής τόνισε πως το «Παρκ Ντε Πρενς» είναι προς πώληση, αλλά μόνο για την σωστή τιμή.

Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ «δεξί χέρι» της δημάρχου του Παρισιού Ανέ Ινταλγκό, απάντησε στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί για όσα είπε σχετικά με το «Παρκ Ντε Πρενς» και την αρνητική στάση του Δήμου της πόλης του... φωτός στο θέμα αυτό στην συνέντευξή του στην Marca μέσω δηλώσεών του στην Parisien.

Ο πρώτος αντιδήμαρχος της γαλλικής πόλης υπεύθυνος για θέματα αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας και άρα και για την διαπραγμάτευση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το «Παρκ Ντε Πρενς» τόνισε πως ποτέ ο Δήμος δεν απέκλεισε την πώληση του γηπέδου κατηγορηματικά, αλλά πως θα το κάνει μόνο για την σωστή τιμή και όχι για όσα χρήματα έδωσε για να αγοράσει τον Παρέδες.

«Η πώλησή του (Παρκ Ντε Πρενς) δεν αποκλείστηκε ποτέ κατηγορηματικά. Αλλά το ''ναι'' θα ειπωθεί μόνο για την σωστή τιμή. Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 40 εκατ. ευρώ. Είναι φθηνότερο από τον Παρέδες. Ειλικρινά τώρα; Αλήθεια πιστεύετε πως το γήπεδο αξίζει λιγότερα από τον Παρέδες που τον πήραν 50 εκατ.; (το Transfermarkt βέβαια δίνει τη μεταγραφή του στα 40 εκατ.) Δεν είναι σοβαρή πρόταση. Υπάρχει μία μορφή πίεσης στην οποία δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε».

gazzetta.gr