Στα 15 εκατομμύρια ευρώ το κόστος της μεταγραφής του 24χρονου Πορτογάλου μέσου Ρενάτο Σάντσες από την Λιλ στην Παρί Σεν Ζερμέν
Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν σε προχωρημένες επαφές με την Λιλ για την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες, η οποία σύμφωνα με την έγκριτη γαλλική εφημερίδα «Εκίπ» είναι κλεισμένη.
«Ο Ρενάτο Σάντσες φτάνει στην PSG» είναι ο τίτλος του κομματιού που σημειώνει επίσης ότι «Σύμφωνα με πληροφορίες μας που επιβεβαίωσε ο σύλλογος του βορρά, η Λιλ και η Παρί Σεν Ζερμέν κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά του τελευταίου έτους συμβολαίου του Πορτογάλου διεθνούς έναντι αποζημίωσης 15 εκατ. ευρώ».
Ο Σάντσες προορίζεται για αντικαταστάτης στη μεσαία γραμμή των Γάλλων του Βαϊνάλντουμ που έφυγε για τη Ρόμα.