Κιλιάν Μπαπέ: "Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου"

Κιλιάν Μπαπέ: "Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου"

Στο περιθώριο της τελετής απονομής των τροπαίων της UNFP, ο Κιλιάν Mπαπέ μίλησε για το μέλλον του, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα φύγει το καλοκαίρι και θα πάει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδιωξε και τις τελευταίες αμφιβολίες. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που ψηφίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά καλύτερος παίκτης της Ligue 1 το βράδυ της Κυριακής, εκμεταλλεύτηκε την τελετή απονομής των τροπαίων της UNFP για να βάλει τέλος στις όποιες φήμες γύρω από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού: θα παραμείνει στο Παρίσι και την επόμενη σεζόν και θα τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024.

«Του χρόνου θα παίξω στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχω ακόμα συμβόλαιο, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου», εξήγησε ο Παριζιάνος επιθετικός στη μεικτή ζώνη. Λόγια που επιβεβαιώνουν τη δήλωσή του κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι εδώ, το απολαμβάνω. Είμαι καλύτερος παίκτης, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω συμβόλαιο, έχω ακόμα και τον επόμενο χρόνο. Θα είμαι εκεί και θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος διεθνής έφτασε στην PSG το 2017 και δεσμεύεται με το κλαμπ με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2024 ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχει την επιλογή μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Γαλλίας για έναν επιπλέον χρόνο (ως το 2025), κάτι που δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να πράξει!

gazzetta.gr